Másnap reggeli közben megbeszélték az előző napi eseményeket. Közben bekapcsolták a TV-t, ahol ők voltak a főcím. 

"Tegnap délután Jégkirálynő és Árnykirály megint lecsapott, egy ártatlan középkorú férfira, aki egy fiatal lánnyal beszélgetett. Az áldozat életveszélyes állapotban van, a testébe behatolt tűhegyes jégcsapok miatt. Felvételünk is van a két támadóról, bár sajnos az arcuk nem látható, de kivehető, hogy nem szokványos ruhájukban vannak.A jelentések szerint Árnykirály 15 és 20 év közötti fiú, Jégkirálynő 10 és 16 év közötti lány.A szemtanúk leírásai alapján most készülnek a fantomképek."

 - Ez hazugság! Mi mint támadók? Hol van ezeknek a szemük???? - tört ki dühében Galmon.

 - Nyugi. Nem fognak rájönni, hogy kik vagyunk. Nincs normális képük rólunk, meg amikor az erőnket használjuk elferdül némileg a kinézetünk ezt ne feledd!- nyugtatta Vivus.

- De egyszer le fogunk bukni sajnos. Reméljük addigra kész lesz minden a terv véghezviteléhez. Regivel ma beszélünk? 

- Minél előbb kellene. Úgy tudom van valamilyen emlékezet törlő technika a könyvben. Egyébként megtaláltad már a magyarázatot az erőd csökkenésére?

- Valszeg a telihold miatt volt, de nem tudom. És igen van emlékezet törlés, de ahhoz mindketten kellünk. Bár az inkább B-terv, inkább szeretném Regivel megbeszélni.

- Soha nem árt ha van egy B-terv. Délután szerzünk egy próba alanyt, és begyakoroljuk. Időmegállítás mennyire megy?

- Fejlődők, kb 5 percig megy, ma annyi elég lesz. Suliban beszélünk Regivel, és lezárjuk ezt az ügyet. Így jó lesz?

- Igen. Lassan menjünk, nem akarok elkésni!

Összepakoltak, beültek a kocsiba, és elmentek az iskolába. Szünetekben összefutottak, megbeszélték, hogy a negyedik óra után lesz a világnak "5 szabad perce". Próbáltak nem feltűnőek lenni, most már elég nagy rizikó így is minden találkozásuk. Teltek az órák, eljött az a bizonyos szünet. Galmon felment megint az angolosokhoz. 

- Regi szeretnénk beszélni veled, hat szemközt. -Súgta neki oda Vivus.

- Miről lenne szó?

- A tegnapról. Gyere! 

Megfogta a kezét és magával rángatta. Galmon eddig az ajtóban várt. Hármasban elmentek a legközelebbi lépcsőfordulóba, és a fiú megállította az időt.

- Regi! Nincs sok időnk, csak 5 percre tudom megállítani az időt. Tegnap amit láttál az a valódi formánk, mi vagyunk a híres, vagy inkább hírhedt páros. - Kezdte Galmon.

- És szeretnénk, ha soha senkinek nem mondanád ezt el! Különben ki kell törölnünk a memóriádat, ami elég kockázatos ezért nem akarjuk. De ha muszáj akkor megtesszük, nem bukhatunk le! Meg tudod tartani a titkot, bármivel is próbálják kiszedni belőled??- folytatta Vivus.

- Bennem bízhattok, nem mondom el a titkotokat! De egyszer eltudnátok majd részletesebben magyarázni mik is vagytok valójában? - felelt nyugodtan Regi

- Egyszer!- mondták mindketten egyszerre.

Ekkora a varázslat szertefoszlott, mindhárman visszatértek a termükbe. Még volt három órájuk, így hát volt még elég idő a suliból.Remélték, hogy Regi tényleg megtartja amit mondott...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iceshadowstory.blog.hu/api/trackback/id/tr232498997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása